Korona leviää Kiss-yhtyeen riveissä – Gene Simmons sairastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kasvomaskit voivat ehkäistä koronan leviämistä, mutta valitettavasti kasvomaalit eivät. Rockin suurnimiin lukeutuva Kiss on nimittäin joutunut koronaviruksen armoille. Yhtye on perunut suunniteltuja esiintymisiään viruksen levittyä yhtyeen sisällä.

Paul Stanleyn paljastettiin sairastuneen koronavirukseen perjantaina 27. elokuuta, minkä seurauksena samalle illalle suunniteltu konsertti peruttiin. Nyt myös Gene Simmonsin kerrotaan saaneen koronatestistä positiivisen tuloksen. Yhtye on perunut neljä tulevaa esiintymistään, ja palaa keikkalavoille 9. syyskuuta.

Esiintymisten peruuntuminen tuskin vaikuttaa juurikaan suomalaisiin Kiss-faneihin. Yhtyeen on määrä esiintyä Helsingin Hartwall Arenalla osana KIss: End of the Road -kiertuettaan, mutta vasta 22. kesäkuuta 2022. Alun perin vuodelle 2020 suunniteltua konserttia on jouduttu siirtämään koronatilanteen vuoksi jo kahdesti.