Kourtney Kardashianin välit lämmenneet Travis Barkerin tyttäreen – pidetään jo äitipuolena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on tapaillut tämän vuoden Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunnan suhde on vakavalla pohjalla ja nyt Barkerin tytär kutsuu Kourtneyta äitipuolekseen.

Travis Barkerin 15-vuotias Alabama-tytär on paljastanut pitävänsä 42-vuotiasta Kourtney Kardashiania vanhempanaan. Tytön äiti Shanna Moakler ei ole asiasta innoissaan ja nainen on väittänyt Kourtneyn tuhonneen hänen perheensä, Page Six uutisoi.

Travis Bakerin ja Shanna Moaklerin lapset, Alabama ja hänen 17-vuotias veljensä Landon, ovat katkaisseet välit äitiinsä. Lapset eivät pidä naisen yrityksistä tuhota Travis Barkerin ja Kourtney Kardashianin suhde. Lisäksi he ovat sanoneen äitinsä olleen aina etäinen.