Selviytyjät-povipommi Suvi Pitkänen uima-altaalla – takapuoli täytti koko kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Suvi Pitkänen on nähty kuluneen kevään aikana televisiossa suositun Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana. Hän selvisi kilpailussa varmasti pidemmälle kuin valtaosa televisiokatsojista alunperin uskoi. Kuluneen kesän aikana muodokas kaunotar nähtiin usein rantakuvissa.

Nyt hän on kesän päättymisen kunniaksi julkaissut kuvia itsestään uima-altaalla Espanjan Fuengirolassa. Eräässä kuvassa Suvin takapuoli peittää lähes koko kuvan, mutta se toki lienee hänen seuraajiensa mieleen.

Taannoin Suvi kertoi, etteivät maitotuotteet sovi hänen vartalolleen laktoosi-intoleranssin vuoksi ja edes kaikki laktoosittomat tuotteet eivät ole sopivia. Juustoa rakastavalle Pitkäselle tilanne on hankala. Samalla Suvi paljasti olleensa muutama vuosi sitten pahassa sokerikoukussa, josta hän pääsi kuitenkin lopulta irti ravintovalmennuksella. Viinit maistuvat hänelle hyvin edelleen.

– Tykkään viinistä ja nyt kesällä sitä nauttinutkin enemmän. Normi arkeen viini ei kuulu kun viikonloppuun,eikä edes jokaiseen sellaiseen. En kuitenkaan ota stressiä siitä jos haluan ottaa lasin tai kaksi viiniä joku arki-ilta. Alkoholi sisältää kaloreita mutta myös haittaa rasva-ainevaihduntaa joten jos haluun kiristellä,vältän kokonaan tai ainakin pitkälti.