Sylvester Stallonen tytär on kuvankaunis kurvitar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä 24-vuotias Sophia Stallone on jo aloittanut malliuransa ja hänet nähdään nykyisin upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Sophia nähdään poseeramassa someseuraajilleen muun muassa autonsa ratissa ja makoilmassa kesähelteellä ruohikolla. Eräässä kuvassa kaunotar kuvaa itseään peilin kautta siniset biksut yllään.

Taannoin Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään.