Aake Kalliala loukkaantui vakavasti – jätti roolinsa Mielensäpahoittaja-elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran valkokankaalla ja televisiossa tehneen Aake Kallialan oli määrä näytellä keskeisessä roolissa tulevassa Mielensäpahoittaja-sarjan elokuvassa. Nyt hän on kuitenkin joutunut jättämään roolin vakavan onnettomuuden vuoksi.

Aake Kalliala loukkaantui viikonloppuna mökillään. Hän kertoi STT:lle kaatuneensa laiturilta matalaan veteen mennessääm uimaan pimeällä. Kallialan niska murtui ja hän joutuu käyttämään siksi kaksi kuukautta niskatukea, mutta halvausoireita hän ei havainnut.

Aake Kallialan piti näytellä Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuvassa Mielensäpahoittajan veljeä Tarmoa. Hän joutui jättämään roolin onnettomuuden vuoksi. Rooliin on hänen tilalleen kiinnitetty toinen pitkän linjan näyttelijä, Kari Väänänen.

Sarjassaan kolmannen Mielensäpahoittaja-elokuvan Suomen kuvausjakso on jo päättynyt, ja ensi viikolla ne jatkuvat Saksan Hampurissa kahden ja puolen viikon ajan. Mika Kaurismäen ohjaama tuleva elokuva perustuu edeltäjiensä tavoin Tuomas Kyrön kirjaan.

 

https://www.facebook.com/SolarFilmsInc/posts/391079732588026