Karhun hemmotteluhetki ihastuttaa – rapsutteli turkkia uima-altaassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläimet osaavat nautiskella. Tämän tietävät kaikki kissojen ja koirien omstajat, kun lemmikkieläin ottaa esimerkiksi aurinkokylpyjä tai makoskelee sohvalla antaumuksella. Nyt esittelemme suloisen karhun hemmotteluhetken.

Kontio on astunut yleensä lasten käytössä nähtyyn uima-altaaseen. Se makoskelee vedessä ja nautiskelee elostaan täysin rinnoin. Mesikämmen rapsuttelee turkkiaan, venyttelee ja haukottelee.

Kuumilla ilmoilla nallekarhut hakevat viilennystä vedestä, ja toisinaan kyseessä saattaa olla ihmisten omistama uima-allas. Videon kuvannut kertoo, että karvatassut rakastavat uintihetkiä pienissä altaissa. Video on kuvattu Yhdysvaltojen North Bendissä, jossa asuu tiettävästi runsaasti karhuja.