Nyt on vesipyssyllä tehoa – ei todellakaan lasten käyttöön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesipyssyt ovat muuttuneet melkoisesti vuosikymmenten aikana. 1990-luvulla kauppoihin ilmestyneet Super Soakerit kykenivät ampumaan vesisuihkuja huomattavasti edeltäjieen kauemmas ja suuremmalla paineella. Nekin ovat kuitenkin lasten leluja viraalivideolla esiteltävän uudenlaisen vesipyssyn rinnalla.

Reddit-käyttäjä Felix_CZE julkaisi Redditissä runsaasti huomiota saaneen videon. Siinä hän esittelee sinisen vesipyssynsä tehoa ampumalla sillä parvekkeelleen asettelemia leluja kohti. Ne lentävät vesisuihkun voimasta kohti nurmikkoa.

Videolla nähtävä leluase on SpyraTwo, joka saapui markkinoille Yhdysvalloissa loppukesästä. Late kykenee ampumaan 22 vesisuihkua yhdellä latauksella. Video sai Reddit-käyttäjät epäilemään vesipyssyn olevan suunnattu varttuneemmille vesisodan harrastajille lasten sijaan.