Lapsitähti Matthew Mindlerin kuolinsyy on selvinnyt – kuolema oli järkytys läheisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen lapsitähti Matthew Mindler on kuollut. Näyttelijä kuoli 19-vuotiaana. Hänet julistettiin ensin kadonneeksi, kunnes nuoren miehen ruumis löydettiin metsästä.

Kuolinsyyksi on varmistunut itsemurha. Näyttelijä oli juuri aloittanut ohjelmoinnin opinnot Millersvillen yliopistossa. Lähipiirin mukaan poika kärsi vakavasta ahdistuksesta, mutta näytti nauttivan opinnoistaan. Hänen äitinsä Monica Mindler huolestui, kun ei saanut poikaansa yhteyttä. Itsemurha tuli yllätyksenä, TMZ uutisoi.

Matthew Mindlerin tunnetuin elokuva oli vuonna 2011 ilmestynyt Our Idiot Brother, jonka päärooleissa olivat Paul Rudd, Zooey Deschanel, Elizabeth Banks ja Emily Mortimer. Hän näytteli ennen opiskelun aloittamista myös muun muassa As the World Turns -sarjassa ja tv-elokuvassa Chad: An American Boy.