Pasha Pozdnyakovan uimapukukuva kuin optinen harha

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Pashan maailmalla saama somesuosio hakee siis vertaistaan.

Nyt Suomen tunnetuimpiin kurvittariin lukeutuvat Pasha on kuvattu poseeraamassa aurinkoisissa tunnelmissa valkoiseen uimapukuun sonnustautuneena. Hänen valtavat rintansa varastavat huomion kuvassa ja joku voisi jopa todeta, että kurvien vuoksi kuvassa voisi epäillä optista harhaa. Muodot ovat kuitenkin aidot, joskaan eivät luomut, ja niillä suomalaiskaunotar tienaa nykyisin elantonsa.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.