Rita Niemi-Manninen avautui: ”Mieluummin yksin kuin huonossa seurassa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta televisiosta. Kuntovalmentamiseen keskittyvä pariskunta julkaisee ahkerasti kuulumisiaan myös sosiaaliseen mediaan. Nyt Rita on pohtinut ystävyyttä.

– Mitä vanhemmaksi tässä elää, niin yhä tarkemmaksi tulee siitä mitä ja ketä päästää elämäänsä. Mä oon jo vuosia ollut sitä mieltä, että oon mieluummin yksin kuin huonossa seurassa. Mulle mun oma aika on nimittäin niin kallisarvoista, että pyrin välttämään kaikkea turhaa sälää ja draamaa, hän tokaisee.

Kuvassa on naisen koira, mikä osaltaan osoittaa uskollisimman ystävän paikan hänen vierellään. Ritan mukaan energiat eivät valehtele ja pitää vain oppia tunnustelemaan tunteita muihin ihmisiin liittyen.

– Vaikka paskan määrä on aina vakio, niin oon huomannut, että keskittymällä oikeanlaisiin energioihin, hyvyyteen, rehellisyyteen ja siihen omaan ympyrään mihin voin vaikuttaa, elämä on pääsääntöisesti ihan kivaa.