Poliisin takaa-ajama mies heitti oman irtileikatun sukuelimensä autosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Tennesseessä todistettiin taannoin takaa-ajoa, joka sai odottamattoman ja karmivan käänteen. Poliisin jahtaama epäilty heitti autosta ulos oman irtileikatun peniksensä.

Viranomaisten mukaan tilanne sai alkunsa 39-vuotiaan Tyson Gilbertin parkkeerattua Honda Accord -autonsa keskelle moottoritietä Dowelltownissa. Poliisin yrittäessä lähestyä lähestyä alastonta ja veristä miestä hän lähti ajamaan autollaan pakoon. Seurasi takaa-ajo, johon osallistui lukuisia paikallisia poliiseja.

Gilbert heitti takaa-ajonsa aikana auton ikkunasta ulos irti leikkaamansa sukuelimen. Häntä yritettiin pysäyttää tuloksetta piikkimatoilla. Epäillyn matka päättyi lopulta noin 50 kilometrin takaa-ajon jälkeen poliisin saarettua hänen ajoneuvonsa.

Gilbert toimitettiin läheiseen sairaalaan hoitoon. Mies oli kertonut kuulleensa radiosta ääniä, jotka olivat kehottaneet häntä pelastamaan maailman erikoisella teollaan. Vice-lehden mukaan Gilbertin peniksen tila ei ole tiedossa.