Girls Aloud -tyttöbändin suosikkilaulaja kuoli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun brittiläisen Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä tunnettu Sarah Harding on kuollut. Laulajana, näyttelijänä ja mallina uraa luonut tähti menehtyi sunnuntaina 39-vuotiaana.

Uutisen Sarah Hardingin kuolemasta vahvisti tähden äiti Maria. Laulajalla diagnosoitiin vuonna 2020 rintasyöpä, joka oli ehtinyt levitä laajemmalle. Harding paljasti aikaisemmin tänä vuonna lääkäreiden varoittaneen, ettei hän tule näkemään tulevaa joulua.

– Monet teistä tietävät Sarahin taistelusta syövän kanssa. Hän kamppaili vahvana diagnoosin saamisesta alkaen aina viimeiseen päiväänsä saakka. Hän vaipui viimeiseen uneen rauhallisesti tänä aamuna, tähden äiti kirjoitti Instagramissa.

Sarah Harding nousi julkisuuteen vuonna 2002 Popstars: The Rivals -ohjelman myötä. Hänet valittiin ohjelmassa muodostettuun Girls Aloud -yhtyeeseen Nicola Robertsin, Nadine Coylen, Kimberley Walshin ja Cheryl Colen rinnalle. Girls Aloud kohosi yhdeksi kaikkien aikojen menestyneimmistä realitysarjassa alkunsa saaneista yhtyeistä ja britannian myydyimmistä tyttöbändeistä.

Musiikkiuransa lisäksi Sarah Harding muistetaan näyttelijänä ja mallina. Hän esiintyi muun muassa elokuvissa Tyttökoulu St. Trinian’s ja suositussa päivittäisdraamasarjassa Coronation Street.