Natalia Borgesin lomakuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin, mutta ei vieläkään paistattele kovin usein julkisuuden valokeilassa.

Nyt Natalia on kuvattu lomailemassa merellisessä tunnelmissa huvijahdilla, jonka kannella kaunotar paistatteli päiväänsä hyvin yksivärisessä asukokonaisuudessa. Kohukaunotar on nimittäin pukeutunut kuvassaan ainoastaan punaiseen.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.