Näyttelijä Michael K. Williams löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan The Wire – Langalla -sarjasta tunnettu näyttelijä Michael K. Williams on kuollut. Emmy-ehdokkaana ollut tähti oli menehtyessään 54-vuotias.

Michael K. Williams löydettiin kuolleena asunnostaan New Yorkista maanantai-iltapäivästä paikallista aikaa. Associated Press -uutistoimiston mukaan poliisit tutkivat tapausta mahdollisena huumeiden yliannostuksena.

Tanssijana muun muassa Madonnan musiikkivideoissa 1990-luvun alussa esiintynyt Williams aloitti näyttelijänuransa Kohtalon luoti -elokuvassa Tupac Shakurin rinnalla. Tähden todellinen läpimurto tapahtui maineikkaassa rikossarjassa The Wire – Langalla. Siinä hän näytteli ikimuistoista Omar Littleä, rikollista jolla oli oma tarkka moraalikoodi.

Williamsilla oli maine lahjakkaana ja näyttelijänä. Hän näytteli The Wiren jälkeen muun muassa televisiosarjoissa Boardwalk Empire, The Night of, Community ja Lovecraft Country. Valkokankaalla hänet nähtiin puolestaan elokuvissa, kuten 12 Years a Slave, Assassin’s Creed ja Inherent Vice.