Kaikkien aikojen nirsoin morsian? Ei hyväksynyt yhtään hääpukua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oman tanssistudion omistava Jessica Taylor on menossa naimisiin. Nainen tietää, että on äärimmäisen nirson hääpuvun suhteen, koska on tottunut näyttäviin esiintymisasuihin. Hänen on vaikea kiinnostua tavallisista hääpuvuista.

Say Yes to the Dress -ohjelmassa esiintyvä Jessica haluaa vierailla samassa morsiuspukuliikkeessä, josta hänen äitinsä aikoinaan osti oman hääpukunsa. Jessica myöntää, että odotukset eivät ole korkealla, koska yksikään puku ei ole saanut häntä innostuneeksi aiemmin. Hänellä on pitkä lista vaatimuksia, eikä haluaisi tinkiä niistä.

Hän kuitenkin suostuu kokeilemaan pukua, mikä ei vastaa hänen omaa mielikuvaansa unelmien häämekosta. Nainen myöntää, että loppujen lopuksi kyse ei ole hänen juhla-asustaan vaan siitä, että menee naimisiin miehensä kanssa.