Nick Cannon on elävä siemenlinko – vuodessa neljä lasta kolmen naisen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Mariah Careysta vuonna 2016 eronnut näyttelijä ja räpartisti Nick Cannon on seitsemän lapsen isä. Neljä nuorinta lasta on syntynyt vuoden sisään, joista kolme viimeisintä kesäkuussa.

Nick Cannon sai viime vuoden joulukuussa Powerful-tyttölapsen yhdessä entisen tyttöystävänsä Brittany Bellin kanssa. Mies on saattanut myös kaksi muuta naista raskaaksi, joista toinen on kesäkuussa kaksoset synnyttänyt DJ Abby De La Rosa. Kaksosten nimet ovat Zion ja Zillon.

Kesäkuussa syntyi myös hänen tyttöystävänsä Alyssa Scottin synnyttämä poikalapsi. Pojan nimi on TMZ:n mukaan Zen. Hänellä on Bellin kanssa myös vuonna 2017 syntynyt poika Golden Sagon Cannon ja kaksoset Monroe ja Moroccan yhdessä laulaja Mariah Careyn kanssa.