Tässä se on! Matrix Resurrections -elokuvan traileri julkaistiin viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scifielokuvien moderniin klassikoihin lukeutuva The Matrix on saamassa jatkoa. Sarjan neljännessä osassa ovat mukaan alkuperäiset tähdet Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss sekä ohjaaja Lana Wachowski. Odotetun elokuvan ensimmäinen virallinen traileri on nyt julkaistu ja saanut saman tien suuren suosion ja miljoonia katselukertoja.

Aiemmin San Franciscossa sijaitsevalta kuvauspaikalta otetuissa salakuvissa ja -videoissa nähtiin parrakas ja pitkähiuksinen Keanu Reeves pipoon pukeutuneena. Tyyli eroaa melkoisesti alkuperäisen Matrixin pitkistä mustista nahkatakeista ja aurinkolaseista. Nyt kuvissa nähty roolihahmo nähdään myös trailerissa.

The Matrix Resurrections -nimellä työstettävän elokuvan rooleissa nähdään Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris ja Priyanka Chopra. Elokuvan oli alunperin määrä saada ensi-iltansa jo toukokuussa, mutta nyt ensi-ilta on määrä nähdä 22. joulukuuta 2021.