Auto moottorivialle löytyi yllättävä syy – konepellin alla oravan kätkö

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Auton konepellin alle on syytä kurkata säännöllisin väliajoin. Sisältä saattaa paljastua yllättäviäkin asioita, kuten Kanadassa saatiin taannoin huomata.

Ottawalaiselle autokorjaajalle toimitettiin taannoin auto, jota ei oltu onnistuttu ajamaan pois parkkipaikalta. Ajoneuvoa ei mitä ilmeisimmin oltu käytetty hetkeen. Korjaajalle nimittäin paljastui moottorivian epätavallinen syy hänen avatessaan konepellin.

Auton moottoritila oli täynnä saksanpähkinöitä, jotka orava oli säilönyt sinne. Osa pähkinöistä oli jopa paahtunut moottorin lämmön vaikutuksesta. Auton omistaja ei ollut saanut konepeltiä auki omin voimin, sillä yksi pähkinäistä oli tukkinut sen salvan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.