BB-Ville tuli kaapista Big Brotherissa – ei ollut kertonut perheelleen

Big Brother · Terhi Piiroinen

Helsinkiläinen ständimyyjä, 22-vuotias Ville, asteli muiden kilpailijoiden tavoin sunnuntaina Big Brother -taloon. Nyt mies on kertonut olevansa homoseksuaali – tosin hänen perheensä ei tiennyt asiaa ennen ohjelmaan osallistumista.

– Mun vanhemmat ei oo koskaan kysynyt, oonko mä homo. Täällähän ne saa tietää, Ville kertoi toiselle asukkaalle, Katjalle.

Katja varmisti, että mies ei ollut kertonut seksuaalisesta suuntautumisestaan vanhemmilleen ja Ville vastasi myöntävästi. Musiikkia pienestä pitäen harrastanut Ville on kuvauksen mukaan aktiivinen ajattelija ja syvällinen keskustelija. Hänen siviilisäätynsä on sinkku. Tuotantoryhmä on luvannut, että vuoden 2021 kaudella on luvassa aiempaa enemmän juonikuvioita ja tehtäviä.