Reckless Love palaa vuosien tauon jälkeen – tässä räväkkä paluubiisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen rockbändi Reckless Love on viettänyt hiljaiseloa vuosien ajan. Nyt yhtye on kuitenkin tehnyt paluun julkaisemalla tulevalta albumilta esimakua tarjoilevan uuden kappaleen.

Reckless Loven tuore kasarivaikutteinen kappale kantaa nimeä Outrun. Kappaleesta julkaistiin samalla myös Pete Voutilaisen ohjaama musiikkivideo. Reckless Love julkaisee ensi vuonna myös viidennen albuminsa saksalaisen AFM Recordsin kautta.

– Comeback on juuri oikea sana tästä biisistä puhuttaessa. Olimme pitkään julkaisematta uutta materiaalia, ja kynnys uuden luomiseen kasvoi sitä mukaa, mitä pidempään olimme levytystauolla. Oli vahva tunne siitä, että kaipasimme uuden tulokulman omaan ilmaisuumme, ja sen mysteerin avautumiseksi meidän piti kirjoittaa biisi nimeltä ’Outrun’. Tämä biisi näytti suunnan tuleville kappaleille, laulaja Olli Herman kuvailee tiedotteessa.

Kansainväistäkin uraa tehnyt Reckless Love perustettiin Kuopiossa vuonna 2001. Yhtyeen viimeisin albumi on Spinefam Recordsin vuonna 2016 julkaisema InVader.