Sami Kurosen lapsuuskuva ihastuttaa – hiustyyli herätti huomiota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Sami Kuronen on tullut monille suomalaisille tutuksi muun muassa suositun Temptation Island -realitysarjan juontajana ja kilpailijoiden hiillostajana. Nyt 47-vuotias tähti on yllättänyt someseuraajansa julkaisemalla lapsuuskuvan.

Suosikkijuontajan Instagramissa julkaisemassa kuvassa hänet nähdään hymyilemässä lapsena kameralle. Fanien huomion herätti erityisesti tähden kasarihenkisen hiustyylin otsatukka, johon hän viitasi myös kuvatekstissään. Kuronen ei kertonut, minkä ikäinen hän oli kuvaushetkellä.

– Hello ladies! Voin suositella mun kampaajaa, Kuronen kirjoitti.

Lapsuuskuva keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja runsain määrin kommentteja. Jo 15-vuotiaana uransa aloittanut Sami Kuronen on toiminut niin radio- kuin televisiojuontajanakin ja juontanut uransa aikana yli 6 600 suoraa lähetystä. Tähden juontaman Temptation Island Suomi -sarjan 10. kausi alkaa marraskuussa.