90210-tähti Tori Spelling leikkeli kasvonsa aivan uusiksi – kuin Khloe Kardashianin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tori Spelling tunnetaan erityisesti roolistaan 1990-luvun suosikkisarjassa Beverly Hills 90210. Naisen historiassa on ollut lukuisia kohuotsikoita taloussotkuista ja ulkonäköön liittyvistä skandaaleista. Nyt nainen on sinkku.

Tori Spelling näyttää ottaneen sinkkuelämästä kaiken hyödyn irti, vaikka avioero Dean McDermottista ei olekaan saanut vielä virallista sinettiä. Nainen on kuitenkin tehnyt hurjan muodonmuutoksen, mikä varmasti antaa itsetunnolle kaivatun piristysruiskeen. Naisen kauneusleikkauksiin on uponnut asiantuntijoiden mukaan vähintään 100.000 euroa.

Tv-moguli Aaron Spellingin tyttären tiedetään kärsineen vuosien ajan rahaongelmista. Häntä vastaan on esimerkiksi nostettu kahdesti kanne American Expressin taholta maksamattomista luottokorttilaskuista. Hänellä on viisi lasta.