Video: Näin Janni Hussi ja Joel Harkimo kihlautuivat rannalla: ”Onneksi vastaus oli selkeä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään miten realityjulkkis ja radiojuontaja Janni Hussi ja hänen poikaystävänsä Joel Harkimo kertoivat kihlahtuneensa. Taannoin avoliittoon yhteiseen kotiin muuttanut julkkispari nähdään nyt myös videolla, jossa kihlahtuminen tapahtui.

Harkimon sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla Joel ja Janni ovat halailemassa rannalla, kun Joel yllättäen polvistuu ja kaivaa taskustaan sormusrasian. Janni ymmärtää nopeasti mistä on kyse. Videolta huomaa ilman ääntäkin, että vastaus on myöntävä ja sen jälkeen tuore kihlapari suutelee pitkään.

– Mä olin miettinyt tätä aika kauan ja nyt viikonloppuna päätin tehdä sen. Se on heittämättä yksi isoimpia päätöksiä mitä oon koskaan tehnyt. Onneksi vastaus oli selkeä. Me ollaan tosi onnellisia, Joel Harkimo kirjoittaa videon yhteydessä.

Janni sen sijaan kertoi iloisesta uutisesta sosiaalisessa mediassa, jossa hän kirjoitti ”Tää viikonloppu yllätti oikeelta ja vasemmalta”. Ihastuttavan tunnelmallinen kuvapäivitys nousi nopeasti somehitiksi ja onnitteluita on kertynyt jo suuri määrä. Onnittelijoiden joukossa on myös suuri määrä suomalaisia julkisuudesta tuttuja tähtiä, jotka iloitsevat Hussin ja Harkimon kihlautumisesta.