Jannika B ja Toni Wirtanen saivat lapsen – ihastuttava päivitys someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tunnettu Toni Wirtanen ovat saaneet perheenlisäystä, kun perheeseen on syntynyt toinen lapsi. Jannika paljasti iloisen perheuutisen sosiaalisessa mediassa toukokuussa, ja nyt pienokainen on saapunut maailmaan.

Lapsi syntyi jo perjantaina, mutta Jannika ja Toni kertoivat asiasta someseuraajilleen vasta sunnuntai-iltana. Toni julkaisi kuvan, jossa hänellä on vastasyntynyt sylissään. Hän kiitti Jannikaa ja totesi, että perheeseen on nyt syntynyt tytär.

– Hän on saapunut. Martta sai pikkusiskon ja rakkaus uuden hahmon. Kiitos, rakas @jannikabofficial että saan kokea tällaista kanssasi. Olet upea nainen, vaimo ja äiti, Toni Wirtanen kirjoitti.

– Aikalailla kaksi vuorokautta sitten hän putkahti maailmaan. Kaikki meni uskomattoman hyvin. ❤️ Kiitos rakas @toniwirtanen kun olet rakentanut tämän elämän kanssani, Jannika B kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Jannika poseerasi vielä muutama päivä sitten porealtaassa ja esitteli muhkeaksi paisuneen raskausmasunsa. Samalla hän totesi odottavansa jo kovasti uuden perheenjäsenen syntymää. Vain elämää -sarjassakin taannoin mukana olleella Jannika B:llä ja hänen aviomiehellään, Apulanta-rokkari Toni Wirtasella, on ennestään yhteinen Martta-tytär.