Scott Disick erosi Amelia Hamlinista – parikymppisen äiti varmasti iloitsee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-sarjasta monille tunnetuksi tullut realitytähti Scott Disick on deittaillut jo useampia nuoria mallikaunottaria Kourtney Kardashianista erottuaan. Miehen viimeisin valloitus oli 20-vuotias malli Amelia Hamlin. Nyt suhde on kuitenkin päättynyt vuoden seurustelun jälkeen.

Scott Disick ja Amelia Hamlin aloittivat tapailun viime vuoden marraskuussa. Amelian äiti, televisiosta tuttu Lisa Rinna, oli tällöin järkyttynyt pariskunnan 18 vuoden ikäerosta. Asiaa ei helpottanut se, että Scott Disickillä on kolme lasta edellisestä liitosta.

Pariskunta erosi Scott Disickin jäätyä kiinni viestiteltyään exästään Kourtney Kardashianista hänen entiselle poikaystävälleen Younes Bendjimalle. Lisa Rinna on onnellinen erosta ja kommentoinut uutista hymy-emojeilla, Page Six uutisoi.