Elizabeth Hurley nautti syksystä Herefordshiressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa viime aikoina erityisesti sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee sekä kuviaan että videoitaan.

Nyt poikkeuksellisen nuorekas näyttelijätär on suunnannut Herefordshireen nauttimaan syksyn aurinkoisista päivistä keltaisiin biksuihin pukeutuneena. Hurley muun muassa pyörii näyttävästi kameran edessä keimaillen.

55-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.