Kännikuskit sekoilivat Hämeenlinnassa – poliisi nappasi rysän päältä molemmat

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hämeenlinnan Hauhossa todistettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä erikoista tilannetta. Poliisipartio havaitsi kello yhden aikoihin henkilöauton, joka hinasi ojasta ylös toista henkilöautoa. Hinattava auto valui takaisin ojaan hinausköyden katkettua.

Poliisi päätti puhalluttaa hinattavaa autoa kuljettaneen kuusikymppisen miehen. Hänen promillemääräkseen mitattiin seulontatestissä 1,82 promillen lukemat. Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Selvillä vesillä ei ollut myöskään humalassa autonsa ojaan ajaneen miehen autoa hinannut keski-ikäinen nainen. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,46 promillen lukemat. Myös hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.