Mitä tapahtui? Britney Spearsin sometili katosi – hämmentävä viimeinen viesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin yllätyskäänteestä, jossa Britney Spearsin isä Jamie Spears haki lopulta itse oikeudelta lupaa luopua vastuusta toimia Britney Spearsin holhoojana. Laulaja on yrittänyt päästä irti vanhempiensa holhouksesta jo pitkään etenkin hänen poikaystävänsä Sam Asgharin tuella. Pian isän ilmoituksen jälkeen Britney kertoi kihlautuneensa.

Kihlautuminen tuli ilmeisesti yllätyksenä myös holhoojana edelleen toimivalle isälle ja poptähden lähipiirille. Pian sen jälkeen alkoi taas tapahtua kummia, sillä Britney Spearsin huippusuosittu Instagram-tili katosi täysin yllättäen kokonaan. Yllätyskäänteen uskotaan liittyvän siihen, että tuoreen kihlatun epäillään haluavan avioliittoon laulajan suuren omaisuuden vuoksi. Ei siis ole poissuljettua, että isä olisi sulkenut tyttärensä sometilin. Siihen viittaisi myös viimeiseksi jäänyt ja melko sekava viesti poptähdeltä.

Britneyn viimeinen viesti Instagramiin

Tuore kihlapari Sam ja Britney tutustuivat toisiinsa Slumber Party -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. Britney Spears tiimissä on aiemmin epäilty, että 27-vuotias Asghar manipuloi laulajaa. Lehdistöön on kerrottu, että Asghari tapailee Spearsia ainoastaan naisen rikkauksien vuoksi. Koska laulajan Jamie Spears -isä on hallinnut tyttärensä omaisuutta, ei poikaystävä ole päässyt aiemmin käsiksi rahoihin.