Winnie Harlow kuvattiin vessassa – tekee somekuvassa tarpeitaan pöntöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kahdeksan vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen harvinaisen ulkonäkönsä puolesta.

Nyt supermalli on kuvattu juhlimassa monien muiden julkkisten tavoin niin sanotusti ykköset yllään gaalatunnelmissa. Winnien somekuvat tosin ovat aivan jotain muuta kuin mitä muut julkkisnaiset ovat jakaneet, sillä hänet nähdään tekemässä tarpeitaan vessanpöntöllä. Hän itse kertoo pidätelleensä tätä pissaa koko illan ajan.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.