Henna Kalinainen avautuu somen pintaliitäjistä: ”Siloteltua pintaa ja superäitejä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille vuosien takaa tuttu Henna Kalinainen on kuoriutunut kohujulkkiksesta tasapainoiseksi ja oman arvonsa tietäväksi naiseksi. Hän tuli hiljattain äidiksi ja huomasi nopeasti, että vauva-arki oli erilaista mitä hän sosiaalisen median perusteella oli nähnyt.

– Itse lapseni synnyttyä pistin itseni todella koville niin imettämisen, palautumisen, ulkonäön kun töiden suhteen. Vauvantarvikkeitakin on niin paljon kaikkia hienoja, että heti olisi harmittanut, jos jäisi jotain vaille. Rahaa palaa ihan älyttömästi kaikkiin hienouksiin, mistä osa lojuu jo kaapin pohjalla, Kalinainen tunnustaa ja sanoo somen olevan liian täynnä siloteltua pintaa ja superäitejä.

– Voi kunpa sitä uutena äitinä olisi ottanut vain rennommin ja nauttinut vielä enemmän ajasta. Toivoisin ettei äidiksi tulevilla olisi niin kovia suorituspaineita. Se mitä lapsi lopulta tarvitsee on rakastavat vanhemmat, ruokaa, lämpimät vaatteet ja sylin johon turvautua, Kalinanen jatkaa.