Mies pidätettiin Ariana Granden kodin ulkopuolella – uhkasi vartijoiden veitsellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Granden Kaliforniassa sijaitsevan kodin edustalla on liikkunut kutsumaton ja pelottavan tilanteen aiheuttanut vieras. 23-vuotias Aaron Brown pidätettiin hänen käyttäydyttyä uhkaavasti laulajan kodin vartijoita kohtaan.

Välikohtaus tapahtui perjantaiyönä noin kello kahdelta paikallista aikaa. Brown oli liikkunut kodin edustalla ja vaatinut päästä tapaamaan laulajaa. Vartijoiden kehottaessa miestä poistumaan hän oli kieltäytynyt ja ottanut esille piilottelemansa veitsen.

TMZ-sivuston mukaan vartijat soittivat paikalle poliisit, jotka pidättivät Brownin. Tiedossa ei ole, oliko Ariana Grande kotonaan tapahtumahetkellä. Hän kuitenkin haki miehelle oikeusteitse väliaikaista lähestymiskieltoa.