Sampo Kaulasen nimissä somehuijaus – älä klikkaa lähetettyä linkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen ovat tulleet tutuksi sosiaalisen median lisäksi lukuisista televisio-ohjelmista ja realitysarjoista. Alunperin Diili-ohjelmassa toisensa tavanneen julkkisparin kauppa, Äkäslompolossa sijaitseva Jounin Kauppa, on nyt joutunut huijareiden hyväksikäyttämäksi.

Yritys varoittaa seuraajiaan sosialisessa mediassa, että Sampo Kaulasen nimissä lähetellään parhaillaan huijausviestejä, joissa pyydetään kirjautumaan hämäräperäiselle verkkosivulle. Viestit eivät todellisuudessa ole peräisin Kaulaselta tai Jounin Kaupalta.

– Taas on meiän nimissä hujjauksia! Me ei lähetellä mitään kirjautumislinkkejä, varoitusviestissä todetaan.