Alessandra Ambrosio riisui kaiken – makoili alastomana uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan. Jo pari vuotta sitten eläköitynyt supermalli nähdään yhä edelleen usein upeissa mallikuvissa.

Tällä kertaa Alessandra Ambrosio poseeraa kahden kuvan kuvasarjassa täysin alastomana uimarannalla. Viettelevästi kameralle hymyilevä supermalli kertoo kuvan olevan peräisin 20 vuoden takaa, kun hän ja Stweart Shining tekivät yhteistyötä. Kuva on ajankohtainen, koska se on mukaan Stweart Shiningin tulevassa kuvakirjassa, jonka pääosassa Ambrosio on.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.