Näyttelijälegenda Jeff Bridgesin syöpä remissiossa – oli hengenvaarassa koronan vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu Hollywood-tähti Jeff Bridges paljasti viime vuoden lokakuussa sairastuneensa syöpää. 71-vuotiaalla näyttelijällä diagnosoitiin lymfooma eli imusolmukesyöpä. Nyt muun muassa Big Lebowski, Kova kuin kivi ja Iron Man -elokuvista tunnettu tähti on kertonut lupaavia uutisia kamppailustaan sairaden kanssa.

Jeff Bridges kertoo kotisivuillaan syövän olevan remissiossa ja kasvaimen tällä hetkellä vain noin marmorikuulan kokoinen. Uusia terveyshuolia aiheutti kuitenkin taannoin koronaan sairastuminen, jonka vuoksi hän oli sairaalahoidossa jopa viisi viikkoa. Koronaviruskin on kuitenkin hänen kohdallaan jo taakse jäänyt huoli.

– Tanssini koronan kanssa sai syöpäni näyttämään helpolta nakilta, Bridges kirjoitti.

Bridges kertoo kärsineensä koronan vuoksi voimakkaasta tuskasta ja epäilee olleensa jo lähellä kuolemaa, mikä sai hänet arvostamaan elämän kauneutta entistä enemmän. Sittemmin hän on kuitenkin saanut molemmat rokoteannokset ja kuvailee oloaan huomattavasti paremmaksi. Bridges on jo kiinnitetty seuraavaan rooliinsa tulevassa The Old Man -sarjassa.