Zoe Kravitz lähes alastomana gaalaillassa – tässäkö syksyn trendikkäin asu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Zoë Kravitz erosi viime keväänä aviomiehestään, näyttelijä Karl Glusmanista. Zoen kerrottiin hakeneen avioeroa jo joulukuussa alle kaksi vuotta kestäneen liiton päätteeksi. Pariskunta ehti olla naimisissa puolitoista vuotta. Kravitz ja Karl Glusman menivät naimisiin kesäkuussa 2019 näyttelijättären isän, Lenny Kravitzin, Pariisissa sijaitsevassa talossa.

Tällä viikolla Zoe liittyi Megan Foxin ja Kendall Jennerin joukkoon valitsemalla gaalailtaan asun, jossa hän poseerasi lähes alastomana. Tällaiset asut tekivät esiinmarssinsa MTV Video Music Awards -gaalassa, jossa useat julkkisnaiset poseerasivat iltapukujen sijaan odottamattoman niukoissa asuissa.

Zoë Kravitz on tullut tunnetuksi muun muassa elokuvista X-Men: First Class, Mad Max: Fury Road sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Hän tulee myös näyttelemään Kissanaista ensi vuonna ilmestyvässä The Batman -elokuvassa. Karl Glusman tunnetaan puolestaan Devs-sarjasta ja elokuvista, kuten The Neon Demon, Yön eläimet ja Wounds.