Näin teet kasvojenkohotuksen meikillä – peiteaineen ja poskipunan paikat ratkaisevat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset pystyvät meikkien avulla korostamaan ja häivyttämään haluamiaan kasvonpiirteitä. Nyt meikkitaiteilija ja sometähti Danielle Marcan esitteli tuoreella videollaan miten kasvoilleen saa nopean kohotuksen pelkän meikin avulla.

Danielle Marcan näyttää tuoreella TikTok-videollaan miten hienovaraisen kasvojenkohotuksen pystyy loihtimaan peiteaineen, poskipunan ja varjostusvärin avulla. Marcan esittelee toisella puolella kasvojaan miten moni nainen sijoittelee edellä mainitut tuotteet. Toiselle puolelle nainen tekee meikin siten, että se saa poskipäiden paikan näyttämään korkeammalta.

Danielle Marcan sijoittaa vaalean peiteaineen vain silmien sisänurkkaan ja ulkonurkkaan. Varjostusvärin meikkitaiteilija sipaisee lähes korkeimpaan kohtaa poskissa. Poskipunan Marcan levittää poskipäiden yläpuolelle. Lopputuloksesta voidaan nähdä, että tällä tekniikalla kasvot näyttävät kohotetuilta.