Vanessa Hudgens niukoissa biksuissa uimassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Viime aikoina hän on muistellut aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Nyt Hudgens nähdään poseeraamassa upeassa kuvassa uima-altaassa, jonne hän on pulahtanut pulikoimaan ja poseeraamaan somekuvassa. Kaunotar toteaa kuvansa yhteydessä kaiken olevan hyvin ja otoksen perusteella se on helppo ymmärtää.

Taannoin Hudgens oli mukana luksushotellin avajaisissa. Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.