Kehopositiivisuuden puolesta puhunut Chrissy Teigen tunnusti – otti rasvaimun kasvoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumallina tunnettu Chrissy Teigen on useaan otteeseen painottanut, että ei halua nykyisessä elämässään laskea kaloreita samaan tapaan kuin huippumallivuosina. Hän on peräänkuuluttanut kehopositiivisuutta. Hän on kuitenkin kertomansa mukaan käynyt plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä.

Chrissy Teigen on vieraillut palstiikkakirurgi Dr. Diamondin luona ja mies on auttanut naista löytämään leukalinjansa esiin rasvan alta. Lisäksi Teigen kertoo lopettaneensa alkoholin käytön. Hän ei häpeä leikkaustaan.

Hän on ollut selvinpäin nyt yhtäjaksoisesti 50 päivän ajan, mikä on naisen mukaan suuri saavutus. Hänen mukaansa alkoholi ei enää anna yhtä paljon kuin aiemmin. Chrissy Teigen on 35-vuotias kahden lapsen äiti ja laulaja John Legendin vaimo.