Kissan piti napata hiiri – niistä tulikin ylimmät ystävät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat ja hiiret on tyypillisesti kuvattu verivihollisina, mutta aina näin ei kuitenkaan ole. Joskus kissoista ja hiiristä voi tulla jopa ystävyksiä, kuten hellyttävä ja hauska viraalivideo osoittaa.

Chilessä asuva Benjamin Sagredo oli ihmetellyt kotinsa keittiöstä kantautuneita ääniä, joiden aiheuttajaksi paljastui hiiri. Benjamin toivoi Simon-kissansa nappaavan jyrsijän. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä Simonilla ei vaikuttanut olevan minkäänlaista mielenkiintoa hiiren tappamiseen.

Omistajan jakamalla videolla Simon antaa hiiren juoda omasta vesikupistaan. Benjaminin kertoi The Dodo -sivustolle kuvanneensa videon, sillä hän epäili ettei kukaan uskoisi muuten kissan ystävystyneen hiiren kanssa. Hänkin on sittemmin heltynyt hiiren läsnäoloon ja antanut sille nimen Chefcito.