Demi Rosen asuvalinta ei peitä juuri mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia. Siitä huolimatta ainakin vielä Rose on kuitenkin esitellyt vartaloaan auliisti myös maksutta.

Viime aikoina Ibizan sijaan Italiassa lomaillut ja poseerannut kurvitar on nyt julkaissut itsestään kuvasarjan, jossa hänet nähdään esittelemässä jättimäistä ja maailmankuulua takamustaan. Aurinkoiselle huvijahdille valittu asu ei nimittäin peitä takapuolesta käytännössä mitään.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.