Diili-Sointu avautui Miss Suomi -kilpailusta: ”Jodelista on helppo huudella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman taannoin voittanut Sointu Borg työskentelee nykyisin julkkistähti Jaajo Linnonmaan yrityksissä. Kauppatieteiden maisteria viedään nyt joka suuntaan, sillä arkityöhön lisäksi hän on suosittu puhuja erilaisissa tapahtumissa. Sointu on saanut suuren suosion myös sosiaalisessa mediassa, ja viikonloppuna hän sai kunnian toimia Miss Suomi -kilpailun tuomaristossa.

Missitittelin voitti lopulta Essi Unkuri, joka oli yksi kilpailun ennakkosuosikeista. Nyt Sointu on avautunut kokemastaan ja puolustanut missikaunottaria, jotka kuukausikaupalla kisailivat tavoitellusta tittelistä ja olivat valmistautuneet kilpailuun jopa vuosien ajan. Sointu kertoo lähteneensä tuomariksi kilpailijoiden takia.

⁣- Likat on painanu aivan älyttömän duunin. Jokainen joka laittaa itsensä likoon tolla tasolla sekä uskaltaa altistaa itsensä kritiikille, ansaitsee hatun noston. Jodelista on helppo huudella. Harva uskaltaa bikineissä nousta lavalle koko kansan arvosteltavaksi. Itellä menis luultavasti siinä kohtaa paskat housuun ja korkkaisin povarista piilopullon, mikäli hätäpelastustie ei löytyis nurkan takana. On rohkeutta nousta framille, heittäytyä ja antaa kaikkensa, Sointu toteaa avoimesti.

Borg kertoo arvostavansa, kun joku tekee järjestelmällisesti töitä tavoitteidensa eteen.

– Omalla läsnäolollani halusin kunnioittaa kisaajien matkan varrella tekemää työtä. Tajusin viimeistään perjantaina haastatteluissa tehneeni oikean päätöksen, likkojen hissipuheita kuunnellessa. Oma pitch-tilanne on vielä kirkkaana mielessä ja tiedän omakohtaisesti paljonko koko homma vaatii allensa mielenlujuutta sekä työtunteja, Sointu jatkoi ja uskoi kilpailijoiden pääsevän elämässään vielä pitkälle yrityspuolella ja siviilissä.