Roni Bäck meni kihloihin – julkaisi tunteikkaan kirjoituksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tubetähti Roni Bäck on tullut suomalaisille tutuksi myös Hauskat kotivideot -ohjelman juontajana. Nettikansalle tuttu mies on nyt mennyt kihloihin ex-sulkapalloilija Airi Mikkelän kanssa. Mies kirjoitti asiasta Instagramiin.

– Syitä miksi mä rakastan sua riittää monia. Ensinnäkin, sä oot maailman kaunein nainen. Sä oot todella hauska, vaikka sitä et aina tiedä. Ehkä se onkin se syy miks oot niin hauska. Sä et ota elämää liian vakavasti, joka yhdistää meitä todella paljon. Osaat hassutella tai olla vakava ja syvällinen tarpeen vaatiessa, Roni kehuu kihlajaiskuvan kera.

– Heittäydyt aina mukaan kun tuun kotio uuden idean kanssa. Osaat myös olla se fiksumpi kyseenalaistava aikuinen, kun mulla alkaa jutut lähteä käsistä. Tuot tasapainon ja rauhan mun elämään, josta oon tosi kiitollinen.

Heidän rakkaustarinansa alkoi Tinderistä, mutta Airi ei ensin edes lämmennyt miehelle – hänen julkisuutensa vuoksi. Airin isoveli kuitenkin kannusti naista antamaan hauskalle veijarille mahdollisuuden. Tämä kannatti.