90 Päivää morsiamena: Darcey perui taas kihlauksensa: ”Tämä oli tässä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena – ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Darcey Silva on etsinyt sydänjuuret verellä oikeaa rakasta elämäänsä. Kun hän vihdoin tapasi bulgarialaisen komistuksen Georgin, luuli hän onnensa kääntyneen. Nainen on nyt purkanut kihlauksen – toistamiseen.

Matkan varrella Georgi kosi naista, mutta kihlausta varjosti jatkuva epätietoisuus, salailu ja peittely. Nyt Eurooppaan kauneushoitoihin matkustanut Darcey sai tietää, että Georgi on ottanut yhteyttä hänen entiseen mieheensä, hollantilaiseen Jesseen. Tämä oli viimeinen naula arkkuun.

– Ansaitsen parempaa. Tämä oli tässä, muuta pois sillä aikaa kun olen täällä, Darcey sanoo Georgille videopuhelussa. Tapahtumat ovat osa Darcey ja Stacey -realitysarjaa.