Neljä poliisipartiota jahtasi kaaharia Hyvinkäällä – sitten matka tyssäsi piikkimattoon

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Hyvnkäällä nähtiin maanantain vastaisena yönä hurja takaa-ajo. Vaarallisia piirteitä saanut välikohtaus sai alkunsa noin kello 1:30 poliisin saatua ilmoituksen koulutuskeskuksen pihalla hurjastelleesta henkilöauton kuljettajasta. Autossa oli nuoren mieskuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Auto näytti ensin pysähtyvän poliisin kytkettyä pysäytysvalot päälle. Pian ajoneuvo lähti kuitenkin kiihdyttämään pois päin Palstojentietä pitkin. Kuljettaja ei vaikuttanut välittävän poliisin pysäytysvalosta, vaan pyki parkoon perässä ollutta virkavaltaa.

Autoilijan takaa-ajoon liittyi myös kolme muuta poliisipartiota. Useita liikennessäntöjä rikkoneen ja liikenneturvallisuutta vaarantaneen miehen nuoren miehen pakomatka tyssäsi lopulta poliisin käyttämään piikkimattoon. Poliisin tiedotteen mukaan kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.