BB-Minna kommentoi Seiskassa väitettyä suhdettaan Esko Eerikäiseen – Eerikäinen kiistää edes tuntevansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brother -talosta toisena poistettu Minna kertoi kahden viikon talossa olon aikana harrastaneensa seksiä julkisuudesta tutun miehen kanssa. Kun ihmiset kysyivät kenestä julkkiksesta oli kyse, kertoi Minna toiselle asukkaalle, että kyseessä on radiojuontaja Esko Eerikäinen.

Seiskan BB-Valvomon Niko Saarinen kysyi Minnalta asiasta, koska Esko Eerikäinen oli aiemmin kertoinut, ettei hän tunne koko naista. Minna kertoi unohtaneensa talossa olemisen ja puhuneensa ohi suunsa paljastaen ajattelemattomuuttaan liikaa.

– Annan Eskolle nyt vapauden sanoa mitä sanoo. Hän saa olla tuota mieltä, en loukkaannu siitä. Ehkä se turvaa jotain, en tiedä mitä. Annan hänen olla sitä mieltä. En ala ruotimaan asiaa tai laittamaan Eskolle viestiä, Minna kertoi Nikolle.