Sara Sieppi ammattilaisen meikattavana: ”Säikähin peilille ku heräsin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar ja taannoinen Miss Suomi Sara Sieppi on yksi maamme seuratuimmista julkkisnaisista, sillä hänet on nähty useissa realitysarjoissa. Sieppi haluaa varjella yksityisyyttään ja julkaisee nykyisin yhä vähemmän henkilökohtaisia asioita sosiaaliseen mediaan. Nyt hän on kuitenkin kertonut seurauksista hänen käytyään ammattilaisen meikattavana. Katso kuva tästä.

– Säikähin peilille ku heräsin päikkäreiltä. Unohdin et olin aamul @idajokikunnas meikkipenkis. Huomisen perjantain ku muistan, niin viikos on kaikki hyvin, Sara Sieppi kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Meikkausteemasta Sieppi on päivittänyt tunnelmiaan muutenkin viime aikoina. Taannoin hän nimittäin julkaisi itsestään kuvan sekä viimeisteltynä että sellaisena kuin hänet nähtään normaalisti kotioloissaan. Moni somessa elämäänsä jakava julkkiskaunotar ei ole juuri julkaissut itsestään kuvia muutoin kuin täysissä meikeissä ja muutenkin edustavana. Sara Sieppi sen sijaan on aiemminkin kirjoittanut somekulisseista ja niiden vaikutuksista.