Kim Kardashian maksoi poninhännästä 10 000 dollaria – uskomaton kampaamolasku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashian nähtiin äsken kokovartalon peittävässä Balenciagan asussa vuoden 2021 MET-gaalassa. Nyt on paljastettu, että pelkästään naisen poninhäntä kustansi 10.000 dollaria, eli 8.560 euroa. Hänen kampaustaan ei edes näkynyt asun alta.

Hiuksiin oli kuitenkin lisätty melkoisesti lisäkkeitä, joiden pituus oli ennätyksellinen. Noin 60 senttimetriä pitkät hiuslisäkkeet olisi saanut viidellä sadalla eurolla, Page Six uutisoi.

Lisäksi Kim Kardashianilla oli puvun alla täysi meikki, vaikka hänen kasvonsa olivat peitetty. Meikkaaja on varmasti ottanut niin ikään työstään sievoisen palkkion. Naisen kasvot meikannut Mario Dedivanovic kirjoitti nettiin, että jos tunnet itsesi turhaksi niin muista, että joku meikkasi myös Kim Kardashianin MET-gaalaan.