Poliisi takavarikoi merkkivaatteita ulkomaalaiselta rikolliselta – tunnistatko mistä nämä on varastettu?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi kertoo takavarikoineensa suuren määrän merkkivaatteita toisen tehtävän yhteydessä. Poliisi epäilee vaatteet ja kengät anastetuksi. Takavarikoiduista tuotteista on julkaistu kuvia.

– Ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään anastaneen Oulussa ja lähipaikkakunnilla vaatteita ja kenkiä 19.6.-18.9.2021 välisenä aikana. Takavarikoidussa omaisuudessa on mukana merkkivaatteita ja jalkineita. Osassa tuotteita on hälyttimet ja hintalaput paikallaan.

Poliisilla on takavarikossa paljon omaisuutta, jonka omistajat eivät ole tiedossa. Poliisi kaipaa havaintoja alkurikoksista ja tapahtuma-ajasta. Osa omaisuudesta viittaa urheiluliikkeen valikoimaan, tuotemerkkeinä esimerkiksi Adidas, Halti, Luhta, Nike, North Face ja Peak Performance.

– Oulun seudun kauppoja pyydetään tarkastamaan, onko kuvissa näkyviä vaatteita ja kenkiä mahdollisesti anastettu heiltä edellä mainittuna tekoaikana. Myös mahdolliset valvontakameran tallenteet teosta kiinnostavat poliisia. Poliisi toivoo saavansa tietoa alkurikoksista ja asianomistajista. Intressinä on myös palauttaa omaisuutta sen lailliselle omistajalle.

Yhteydenotot sähköpostilla vihjeet.oulu@poliisi.fi tai virka-aikana puhelimitse numeroon 0295 465 829.

Poliisi