Demi Rosen jättipovi ei mahtunut käden taakse piiloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia. Edelleen Demi julkaisee kuviaan verkossa myös maksutta.

Viime aikoina Ibizan sijaan Italiassa lomaillut kurvitar nähdään nyt palvomassa aurinkoa yläosattomissa omien sanojensa mukaan Atlantin rannalla. Erittäin hyvin päivettynyt kurvikas kaunotar toteaa nauttivansa aalloista, ja hän makoileekin toisessa kuvassa aurinkotuolissa. Toisessa kuvassa hän yrittää peittää jättipoveaan kädellä, mutta melko huonolla menestyksellä.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.