Pasha Pozdniakova nautiskeli Italiassa – kurvit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,3 miljoonaa seuraajaa. Pashan maailmalla saama somesuosio hakee siis vertaistaan.

Huippusuosittu kurvitar nähdään nyt lekottelemassa Italissa, jossa hän on nautiskellut span antimista rennosti lepotuolissa istuskellen. Tuloksena on rintava kuvakooste, jossa hän muun muassa juo Pellegrinoa sensuellisti.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.